Název | Množství a jednotka |
---|---|
červené fazole v nálevu | 1 plechovka |
sterilovaná kukuřice | 1 ks |
šunka | 100 g |
sýr eidam cihla 30% | 50 g |
majonéza | 3 lžíce |
sůl | |
pepř |
Postup: Špagety dáme vařit do osolené vody. Mezitím na olivovém oleji orestujeme... zobrazit recept
Postup: Kuřecí nebo krůtí maso nakrájíme na tenké nudličky a na oleji v hlubší pánvi... zobrazit recept
Postup: Játra očistíme od blanek, omyjeme. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme... zobrazit recept
Postup: Upečeného králíka obereme a maso nakrájíme na malé kousky. Papriku nakrájíme... zobrazit recept
Postup: Bešamel tvoří základ téměř každé smetanové omáčky. Připravíme si máslo, hladkou... zobrazit recept
Víte, že podle posledních výzkumů výskytu obezity v České republice má 35%... zobrazit článek
Věnujeme se především domácí české kuchyni. Nakupujeme pouze od předních...